XBox-Sports.com
User Name:
Password:
Remember Me?:    
Search Forums:
  Search Today's Posts Mark Forums Read
 
Go Back   XBox-Sports Forum > General Section > Help & Information Desk > Site Help

Old Jun. 16th, '12, 9:33 am   #1
nosice
#1 TEXAN FAN
 
nosice's Avatar
Jul 2008 3,104
Raleigh, NC
Send a message via MSN to nosice Send a message via AIM to nosice
Offline
Default Flash and Firefox

the Flash plugin for firefox keeps crashing and didnt know if its my problem or if anybody else is having it...

Just thought I would let somebody know that it was happening...
Reply With Quote
Old Jun. 16th, '12, 12:14 pm   #2
jujimum
Custom User Title
 
jujimum's Avatar
Jun 2008 18,780
St. Louis, Mo
Offline
Default

I haven't had any problems. Is it crashing on XBS only?
Reply With Quote
Old Jun. 21st, '12, 5:08 pm   #3
nosice
#1 TEXAN FAN
 
nosice's Avatar
Jul 2008 3,104
Raleigh, NC
Send a message via MSN to nosice Send a message via AIM to nosice
Offline
Default

NO I just downloaded the update and it might just not be working with my computer.. SORRY for the late reply..
Reply With Quote
Old Jun. 21st, '12, 6:32 pm   #4
bones56
I lock people up
 
bones56's Avatar
Jun 2008 5,628
Long Island NY
Send a message via MSN to bones56 Send a message via AIM to bones56
Offline
Default

Let me jump in here with my problem. I just checked and my firefox is up to date but for some reason i am unable to view video's and the box at the top of the site (admins avy's) is all white. The video's go to an all white box as well. Anyone have any ideas whats going on with my computer?

edit, its just firefox as i just loaded IE and its fine.



Reply With Quote
Old Jun. 21st, '12, 7:47 pm   #5
jujimum
Custom User Title
 
jujimum's Avatar
Jun 2008 18,780
St. Louis, Mo
Offline
Default

Quote:
Originally Posted by bones56 View Post
Let me jump in here with my problem. I just checked and my firefox is up to date but for some reason i am unable to view video's and the box at the top of the site (admins avy's) is all white. The video's go to an all white box as well. Anyone have any ideas whats going on with my computer?

edit, its just firefox as i just loaded IE and its fine.
I don't know but I'd uninstall all flash and try reinstalling it again. Not the most technical response but it'd probably be a Level 2 type of response if you called anywhere
Reply With Quote
Old Jun. 21st, '12, 9:33 pm   #6
bones56
I lock people up
 
bones56's Avatar
Jun 2008 5,628
Long Island NY
Send a message via MSN to bones56 Send a message via AIM to bones56
Offline
Default

thanks but i tried that and it didn't work, its pretty frustrating.



Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Site Styles
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. Shoutbox provided by vBShout (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
All times are GMT -5. The time now is 6:49 pm.
Contact Us - XBox-Sports - Archive - Top
Menu Links